Lidmaatschap van Senia


Senia heeft ruim 1400 lees- en luisterclubs verspreid over het hele land. Er is dus altijd wel een club bij u in de buurt. Als dat nog niet zo is, doen we ons best er een in uw omgeving op te richten.

Lid worden van Senia

U wordt lid van Senia als u zich aansluit bij een leesclub of luisterclub. Nieuwe Senia lees- en luisterclubs richten we meestal op in een bibliotheek of boekhandel. Senia verzorgt de eerste kennismakingsbijeenkomst en geeft informatie over de werkwijze, programma’s en keuzelijsten. Bij voldoende interesse vormen we direct een nieuwe club. U bepaalt dan samen de frequentie en data. Kunnen we niet direct een nieuwe club oprichten omdat er nog te weinig deelnemers zijn, dan gaan we verder op zoek. U ontvangt van ons bericht als we een nieuwe club in uw buurt starten.

U kunt zich ook aansluiten bij een bestaande Senia lees- of luisterclub, als daar plaats is voor een nieuw lid. U kunt dan vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Als u zich aansluit bij een bestaande club, dan helpen de leden u op weg.
 

Hebt u een lees- of luisterclub gevonden?
Vul dan het
aanmeldformulier in.


Wat zijn de kosten?

Een seizoensabonnement van Senia bedraagt € 38,00. Daarvoor ontvangt u maximaal 7 lees- of luisterwijzers, kunt u met korting deelnemen aan activiteiten zoals workshops, lezingen en excursies en ontvangt u maandelijks onze nieuwsbrief. Als u later in het seizoen van start gaat, betaalt u een bedrag naar rato, afhankelijk van het aantal titels dat u met elkaar bespreekt. Nieuwe deelnemers betalen eenmalig € 6,00 administratiekosten. Bijkomende kosten, zoals aanschaf van boeken of muziek, of het lidmaatschap van bibliotheek zijn hier niet bij inbegrepen.

Als u niet verder wilt gaan in het nieuwe seizoen kunt u tot 1 juni opzeggen. Dat kan alleen schriftelijk per e-mail aan info@senia.nl of per post: Stichting Senia, Postbus 83, 8120 AB Olst. U kunt zich ook gedurende het lopende seizoen afmelden, echter zonder teruggave van het abonnementsgeld. Zie voor gedetailleerde informatie de pagina Voorwaarden op onze website.